22.8.07

36 . . . από το κάτι

Book Illustration-Yellow Paper by ~frecklefaced29
- Το μονοπάτι του Αυγούστου είναι δύσβατο από τα ξεραμένα όνειρα του καλοκαιριού. Περπατάω με γυμνές τις πατούσες (τι κι αν ζεματάει) και στα χέρια σφίγγω βοτσαλάκια. Εκείνα που μετά στο στόμα τα χώνω για να κολλήσουν πάνω τους τα διψασμένα φιλιά που ξέμειναν. Αφήνω τα άλλα που κουβαλώ για να σε προϋπαντήσω αυτέ, σε πεθύμησα.

- Ευτυχώς που ήταν βοτσαλάκια και βρήκα τον δρόμο. Τα ψίχουλα τα έφαγαν τα πουλιά. Τότε που φεύγαμε πεινασμένοι για ήλιο, για θάλασσα, για φεγγάρια και άστρα. Πόλλα έπεσαν. Καμιά ευχή δεν προλάβαμε πάλι να κάνουμε. Αλλά καλύτερα να εύχεσαι που και που σε ανθρώπους και όχι στ' άστρα. Παίρνω βοτσαλάκι με καρφιτσωμένο διψασμένο φιλί και γράφω την ευχή. "Να ακούς την αγάπη παντού. Να βουήζουν τα αυτιά σου αγάπη".

4 comments:

Antoin... said...

Αφυδατωμένα όνειρα, βότσαλα που κάποιος κυλιόταν πάνω τους, και πέλματα βεδουίνου.
Ατέλειωτη αυτή η αμμουδιά...

genna said...

...δροσερά τα όνειρα, τίποτα δεν θ' αφήσουμε να τα στεγνώσει, στο στομα κολλημένη η δροσιά κι οι σταγόνες της αλμύρας να τρέχουν σαν φιλιά... σας πεθύμησα και τους δυό.

O Bασιλικός σαν πλάτανος, Nα! μια σκιά
τεράστια για όλες τις γλυκές ψυχούλες

Aυτέ φανερώσου... το κορίτσι περιμένει
κι εγώ μαζί της, αδημονώ...

genna said...

...όλα στέγνωσαν, όλα, τι να φωνάξουμε πιά

Anonymous said...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看